9659-561347.jpeg
12 kritor i trä för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

12 kritor i trä för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att färglägga och rita? För att hjälpa dem att bli bättre, ge dem en gåva med 12 färgpennor i trä. Pennor av hög kvalitet som hjälper barnet att rita och måla. Dessa pennor finns i en mängd lysande, vackra färger.

Dessa 12 färgkritor i trä kommer garanterat att glädja dina barn! De är tillverkade av massivt bokträ, så de kommer att hålla hela livet. Färgerna är klara och bladen är fina, så att du kan rita med precision. Pennorna är perfekta för barn från 3 år och uppåt.

Fina färger

De ljusa, livfulla färgerna i dessa kritor stimulerar barnens fantasi och kreativitet, så att de kan uttrycka sin personlighet och konstnärliga vision. Färgerna omfattar 12 olika nyanser för attraktiva, färgglada teckningar. Kritorna är dessutom giftfria och uppfyller internationella säkerhetsstandarder, vilket gör dem säkra för barn i alla åldrar. De är perfekta att använda hemma, i skolan eller på resan, eftersom de enkelt kan förvaras i sitt runda fodral.
9659-ce3928.jpeg
9659-d5a703.jpeg

Minipennor

Dessa 12 träkritor för barn är en uppsättning färgglada och livfulla kritor som ger barn en rolig och lärorik rit- och färgupplevelse. Varje krita är tillverkad av naturligt trä av hög kvalitet, vilket gör dem hållbara och motståndskraftiga mot vardagligt slitage. Färgpennorna är utformade för att vara bekväma att hålla i och enkla att använda för små barnhänder, delvis tack vare deras lilla storlek.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.