9674-6c8835.jpeg
12 stycken dubbelhuvade färgpennor i trä
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

12 stycken dubbelhuvade färgpennor i trä

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att färglägga? Ge dem dessa färgpennor i trä med 12 delar för att göra dem glada och hjälpa dem att bli bättre. Varje krita har ett dubbelt huvud och två olika färger. Med de 12 delarna får ditt barn upp till 24 färger och nyanser för att färglägga sina teckningar vackert och ge fritt spelrum för sin fantasi och kreativitet.

De 12 dubbelhuvade träkritorna är tillverkade av 100 % naturligt trä. De är giftfria, blyfria och miljövänliga. Pennorna har utmärkt pigmentering och ger klara, livfulla färger. De är perfekta för barn och vuxna som gillar att rita, måla eller färglägga. De dubbelhuvade träfärgpennorna i 12 delar är ett utmärkt val för konstnärer och proffs.

Färgpennor av hög kvalitet

De 12 dubbelhuvade träfärgpennorna finns i en mängd olika ljusa, livfulla färger. Färgerna är rika och livfulla, vilket innebär att dina mönster blir ljusa och iögonfallande. Pennorna är också lätta att använda och blanda, vilket innebär att du kan skapa en mängd olika nyanser och toner. Färgpennor är också hållbara och slitstarka. De är tillverkade av högkvalitativt trä som inte går sönder så lätt. Bladen är mycket starka och bryts inte lätt, vilket innebär att du kan använda dessa pennor under lång tid.
9674-faac6d.jpeg
9674-6c8835.jpeg

Dubbelt så många färger

De 12 dubbelhuvade färgpennorna i trä är ett perfekt val för blivande konstnärer och skolbarn. Kritorna är tillverkade av högkvalitativa material för att ge en överlägsen färgupplevelse. Varje krita har ett dubbelt huvud, vilket innebär att du får två olika färger i varje krita. Alltså dubbelt så många färger! Det innebär att du kan spara utrymme och minska antalet pennor som du behöver bära med dig. Färgpennorna levereras i ett praktiskt pappfodral som gör dem lätta att förvara och transportera på ett säkert sätt. Fodralet är också mycket praktiskt för barn, som kan förvara sina kritor på ett säkert sätt när de är klara med sitt arbete.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.