9694-66ac96.jpeg
6 träpennor i form av ett 3D-fordon
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

6 träpennor i form av ett 3D-fordon

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck denna träpenna i form av ett tecknat 3D-fordon. En originell, färgglad och rolig penna som ditt barn kommer att älska. Vill du göra ditt barn lyckligt? Ge dem denna handgjorda penna. I skolan eller hemma kommer de att älska att använda den för att rita eller skriva.

Träpennor i form av 3D-fordon är perfekta för barn som gillar att rita och leka. Pennorna är tillverkade av massivt trä, vilket gör dem mycket starka och hållbara. De har en unik 3D-form som gör dem roliga och lekfulla. Barn kommer att älska att rita och leka med dessa pennor.

6 stycken blyertspennor av trä

När du beställer denna produkt får du inte en penna, du får sex! Ditt barn kommer att bli överlyckligt över att få dem! De är inte bara kritor, de kommer också att kunna leka med dem och hitta på historier om de olika förflyttningssätt som var och en av de 6 kritorna representerar. De kommer att kunna roa sig med att rita elementen i slutet av pennan, som bilar, båtar eller flygplan.
9694-383b64.jpeg
9694-66ac96.jpeg

Blyertspennor av hög kvalitet

Varje penna är tillverkad av högkvalitativt trä, vilket gör den hållbar och slagtålig. De 3D-fordonsformade träpennorna är inte bara roliga att använda, de uppmuntrar också barn att vara kreativa och fantasifulla. Pennorna är också lätta för små händer att hålla i och använda. De levereras med ett vanligt blyertsstift, vilket gör dem perfekta för vardagsbruk i skolan eller hemma.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.