9699-a29c1e.jpeg
Set med 12 glitterpennor för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Set med 12 glitterpennor för barn

227,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att rita? Då är detta set med 12 glitterpennor helt rätt för dem. Ditt barn kommer snabbt att kunna ersätta den när de tappar bort en eller när den gamla blir för liten att rita med. De är redan färdigvässade för att vara enkla att använda.

Detta set med 12 glitterpennor för barn är ett utmärkt sätt för små konstnärer att uttrycka sin kreativitet. Pennorna är tillverkade av högkvalitativt trä och har en fin spets för exakta linjer. Kritorna har också en vaxbeläggning som gör dem lätta att hantera och färglägga. Kritorna finns i en mängd olika ljusa, attraktiva färger som kommer att locka fram deras kreativitet.

Glitterpennor

Pennorna är tillverkade av kvalitetsmaterial som är säkra för barns hälsa. De är också extremt hållbara, så små konstnärer kan använda dem under lång tid utan risk för att de går sönder eller skadas. Med sitt glitter ger denna barnpenna också en oemotståndlig charm. Barnen kommer att älska att rita med den! Spetsen är slitstark och går inte sönder så lätt. De är tillverkade av 100 % naturligt, obehandlat och miljövänligt trä. Pennorna är perfekta för barn från 3 år och uppåt.
9699-cc018e.jpeg
9699-a29c1e.jpeg

En rolig, färgglad produkt

Setet med 12 glitterpennor för barn är en rolig, färgglad produkt som garanterat kommer att glädja de små. Varje penna har en glänsande yta med mångfärgat glitter, vilket ger den en festlig och glittrande look. Precis vad som behövs för att stimulera barnens fantasi och få dem att tycka att det är roligt att rita och färglägga! Det finns även ett suddgummi i änden av pennan, så att du kan sudda när som helst. Med detta paket med 12 pennor kan ditt barn lägga några i skolväskan eller lämna några hemma i ett pennskrin.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.