10 pennor med färgade 3D-nummer på ett träbord
10 pennor med 3D-nummer
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

10 pennor med 3D-nummer

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Håller ditt barn just på att lära sig rita och skriva? Ge dem detta paket med 10 pennor med tecknade 3D-figurer. De är färgglada och söta. Ditt barn kommer att älska dem direkt. De kommer att älska att rita och skriva med dessa kritor. Dessutom kommer de att kunna lära sig att känna igen siffror och räkna.

Pennorna är tillverkade av högkvalitativt trä och ren grafit. De är perfekta för 3D-teckningar och illustrationer. Pennorna har en fin spets och en exakt linje, vilket gör dem idealiska för detaljer och fina linjer. Pennorna är lätta att använda och hantera, vilket gör dem idealiska för både nybörjare och proffs. Pennorna är förpackade i en tålig plastlåda som skyddar dem mot stötar och slag.

Ett pedagogiskt objekt

De 10 blyertspennorna med 3D-nummer är ett unikt och praktiskt set för barn som lär sig skriva och räkna. Varje penna har ett upphöjt 3D-nummer som hjälper barn att förstå siffrornas form och struktur när de skriver. 3D-siffrorna på varje penna är också användbara för barn med inlärnings- eller synsvårigheter, eftersom de kan känna siffrornas former när de skriver.
9708-69debc.jpeg

Fina färgpennor

Pennorna är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och lång livslängd. Bladen är mjuka och släta, vilket gör det lättare att skriva och förhindrar att de går sönder. Pennornas ljusa, attraktiva färger gör inlärningen rolig och stimulerande för barn. De kan användas i skolan eller hemma för att öva på att skriva och räkna. De är hållbara, praktiska och roliga och hjälper barnen att förstå siffror bättre samtidigt som de förbättrar sin handstil och räknefärdighet.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.