Polymerlera i 36 färger för barn i en genomskinlig påse på ett träbord
Polymerlera i 36 färger för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Polymerlera i 36 färger för barn

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du utveckla ditt barns kreativitet? Ge dem denna polymerlera med 36 färger. Det hjälper dem att ha roligt, upptäcka och skapa texturer. Mycket mer än bara en leksak, den kommer att hjälpa ditt barn att lära sig. Denna modellera är tillverkad av lera och är lätt att hantera.

Den 36-färgade polymera modelleran för barn är mjuk, elastisk och formbar. Den är enkel att använda och gör att du kan skapa massor av former och figurer. Modellera är perfekt för barn eftersom det ger dem möjlighet att utveckla sin fantasi och kreativitet.

Barn kan skapa djur, karaktärer, föremål, landskap och mycket mer. Modellera är giftfri och innehåller inga skadliga kemikalier.

Lättvikts modellera

Polymermodellera i 36 färger för barn är en rolig, kreativ produkt som låter barn utveckla sin fantasi och fingerfärdighet. Modelleran är tillverkad av material som är giftfria och säkra för barn, vilket gör den till ett perfekt val för föräldrar som är oroliga för sina barns säkerhet. Dessutom är leran mycket lätt, så din pojke eller flicka kommer inte att ha några problem med att hantera den. Polymerlera är en mycket populär produkt bland barn. Den är också hållbar och vattenavvisande, vilket gör den idealisk för barn som gillar att leka och skapa.
9717-4f9a6b.jpeg
9717-9396d6.jpeg

Att skapa underbara kreationer

Med 36 ljusa, livfulla färger erbjuder denna modellera ett stort utbud av kreativa möjligheter. Barnen kan skapa former, figurer, djur, smycken och mycket mer. Färgerna är lätta att blanda så att barnen kan skapa personliga nyanser för sina projekt. Modellerans mjuka, formbara konsistens gör den lätt att forma och manipulera. Barn kan enkelt rulla, trycka, dra och vrida den för att skapa invecklade och detaljerade former. När skapelsen är klar kan leran bakas i ugnen för att härda och behålla sin slutliga form.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.