Superlätt modellera i 12 färger för barn med äpple, apelsin, banan och jordgubbe mot vit bakgrund
Superlätt modellera i 12 färger för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Superlätt modellera i 12 färger för barn

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du introducera ditt barn till konst och hantverk eller modellering? Ge dem denna modellera i 12 färger. Den är superlätt, så ditt barn behöver inte anstränga sig särskilt mycket för att hantera den. Han eller hon kommer att kunna modellera former utan minsta problem. Dessutom finns det massor av färger att arbeta med.

Super Light 12 Colours Modelling Clay for Children är mycket mjuk och lätt att hantera. Den är perfekt för barn eftersom den inte fastnar på händerna och torkar snabbt. Modelleran finns i 12 klara färger, så att du kan göra massor av olika kreationer. Den är också mycket motståndskraftig, så att du kan behålla dina skapelser längre.

En pedagogisk leksak för barn

Ditt barn kommer att tycka att det är roligt att hantera denna superlätta modellera i 12 färger. Den är perfekt för barn eftersom de kan skapa massor av former och figurer. Den är också mycket hållbar och kan användas om och om igen. Modelleran är inte bara rolig och lärorik, den hjälper också barnen att utveckla finmotoriken, koordinationen mellan hand och öga och förmågan att lösa problem. Den uppmuntrar också konstnärligt uttryck och självförtroende hos barn.
9725-12007e.jpeg
9725-114c83.jpeg

Färgglad modellera

Modelleran är tillverkad av giftfria och allergivänliga material, vilket gör den helt säker för barn. Modellerans textur är otroligt mjuk och lätt, vilket gör den enkel att hantera för små barnhänder. Den fastnar inte på fingrar eller ytor, vilket gör den till ett perfekt val för pysselaktiviteter hemma eller i skolan. Modelleran levereras med 12 klara, livfulla färger som stimulerar barnens kreativitet. Färgerna är lätta att blanda för att skapa personliga nyanser och barnen kan enkelt skapa former, figurer och föremål av alla slag.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.