4 kreativa plastlinjaler med former i gult, blått, rosa och grönt mot en svart bakgrund
4 kreativa plastlinjaler
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

4 kreativa plastlinjaler

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en originell linjal till ditt barn? Då kommer du att älska den här fina, kreativa plastlinjalen. Den levereras i fyra delar i olika färger och är prydd med roliga former som emojis, djur, frukt, hjärtan och mycket mer. Denna linjal kommer att bli en fin present till ditt barn.

Dessa linjaler är tillverkade av plast, vilket gör dem mycket lätta och enkla att bära. De är också mycket slitstarka, vilket gör dem idealiska för daglig användning. Alla fyra sidor på linjalen är graderade så att du kan göra exakta mätningar. De rundade ändarna på dessa linjaler förhindrar också att vassa kanter skadar din hand.

Att rita olika former

Denna kreativa plastlinjal kan användas för att skapa olika former. Å ena sidan kan den användas för att rita raka linjer, men den kan också användas för att rita vågiga linjer i olika former. Det bästa med det här tillbehöret är att det också kan användas för att rita former. Allt du behöver göra är att följa konturerna av varje modell för att rita den perfekt på din anteckningsbok. Det är ett utmärkt sätt att arbeta med kreativitet och precision. Kort sagt, de 4 kreativa plastlinjalerna är ett utmärkt val för alla som vill förbättra sina ritfärdigheter och skapa exakta, detaljerade konstverk.
9733-beac49.jpeg

Ett robust, kompakt tillbehör

Dessa 4 kreativa plastlinjaler är oumbärliga verktyg för alla konst- och teckningsentusiaster samt skolbarn. Linjalerna är tillverkade av högkvalitativa material och är hållbara och slitstarka, så de kan användas under lång tid utan att kvaliteten försämras. Linjalerna är lätta och enkla att hantera, vilket gör dem perfekta för användning hemma eller i skolan. Den kompakta designen gör dem också lätta att förvara i en låda eller ryggsäck, vilket gör dem praktiska att ta med sig vart du än går.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.