15 cm linjal med transparent blommönster för barn med bok i grönt
15 cm rak linjal med blommönster för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

15 cm rak linjal med blommönster för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du köpa en ny linjal till din dotter? Denna 15 cm långa linjal med blommotiv kommer garanterat att falla i smaken! Blommotrycket är verkligen vackert. Din dotter kommer att älska den och kommer att älska att använda den för att rita raka linjer. Med en längd på 15 cm får denna barnlinjal lätt plats i skolväskan eller pennskrinet.

Den 15 cm långa linjalen med blommotiv är en rolig och pedagogisk linjal. Den är perfekt för att lära barn att mäta och rita. Linjalen är tillverkad av mjuk plast, vilket gör den lätt att hantera. Siffrorna och blommorna är tryckta i relief på linjalens ovansida, så att barnen kan se dem tydligt. Linjalen är också transparent, så att barnen kan se vad de mäter.

En plastlinjal av hög kvalitet

Den 15 cm långa linjalen med blommotiv är ett oumbärligt mätverktyg för små skolbarn. Med sin längd på 15 cm är den lätt att bära med sig i skolväskan eller skolkorgen. Den kan också användas hemma. Linjalen är tillverkad av stark, lätt plast, vilket gör den idealisk för daglig användning. Den är också transparent, så ditt barn kommer inte att ha några problem med att läsa och mäta med den. Det är ett bra komplement till alla skolpaket!
9757-857038.jpeg

Ett vackert blommönster

Blommotivet på linjalen ger mätverktyget en touch av kul och färg. Barnen kommer att älska den här lilla finessen, som hjälper dem att sticka ut från de andra eleverna. Linjalen är också graderad med tydliga, exakta siffror för att göra det lättare att läsa av måtten. Den 15 cm raka linjalen med blommönster är ett utmärkt sätt att lära barn att mäta exakt. Den kan användas för att mäta längder, höjder, bredder och avstånd. Den är också användbar för att rita raka linjer när man pysslar.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.