15 cm trälinjal i form av en svart och brun katt mot en vit bakgrund
15 cm trälinjal i form av en katt
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

15 cm trälinjal i form av en katt

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn katter? Ge dem då denna 15 cm långa linjal i trä i form av en katt. Den är originell och lätt att skilja från andra elevers linjaler. Tjej eller kille, ditt barn kommer att bli glad över att ha den i skolan. Dessutom är den tillräckligt lång för att enkelt få plats i skolväskan eller i pennskrinet.

Denna 15 cm långa trälinjal är perfekt för att mäta föremål eller rita raka linjer. Den är tillverkad av bokträ, vilket gör den extremt hållbar.

Denna 15 cm långa trälinjal är perfekt för kattälskare och barn som gillar att leka med djur. Linjalen är tillverkad av bokträ, vilket gör den extremt hållbar. Den är också lätt och enkel att bära.

En stadig linjal av trä

Denna linjal är tillverkad av högkvalitativt trä, vilket gör den stark och hållbar. Den är robust och ditt barn kommer att kunna behålla den under flera skolår. Den är 15 cm lång, vilket gör den lätt att bära med sig i pennskrinet eller ryggsäcken. Dessutom är dess mätvärden helt tydliga. Denna linjal kommer att vara lätt att använda och framför allt rolig att leka med. Den kan användas i skolan eller hemma för att göra läxor.
9773-ef4308.jpeg
9773-c9cb3b.jpeg

En atypisk regel

Det speciella med denna trälinjal är dess kattform. Den har omsorgsfullt snidats för att föreställa en bedårande liten katt. Detaljerna är minutiösa och exakta. Denna linjal är perfekt för barn som vill lära sig att mäta och rita. Kattformen ger föremålet en touch av fantasi och gör det roligare att använda. Slutligen är denna 15 cm trälinjal i form av en katt en originell present till kattälskare eller alla som gillar ovanliga föremål.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.