Super Mario-ryggsäck för barn röd och blå, grön och blå på en säng med kudde
Super Mario-ryggsäck för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Super Mario-ryggsäck för barn

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Barn älskar Super Mario. Om ditt barn också gör det kommer den här ryggsäcken garanterat att falla i smaken. Beroende på smak kan de välja mellan två olika färger: röd och grön. Den första kommer med Super Marios initial och den andra med hans bror Luigis. Men båda kan ta ditt barn till skolan.

Super Mario-ryggsäcken är officiellt licensierad av Nintendo. Den är tillverkad av högkvalitativ polyester och är helfodrad. Den har en färgglad Super Mario-grafik, justerbara axelremmar och ett bärhandtag upptill. Den här ryggsäcken är perfekt för barn som gillar att ta med sig sina saker när de leker eller reser.

En lätt och bekväm ryggsäck

Super Mario-ryggsäcken för barn är en rolig och praktisk modeaccessoar som kommer att tilltala alla fans av den berömda rörmokaren med mustasch. Ryggsäcken har perfekt storlek för barn och är idealisk för att bära alla skol- och fritidsartiklar. Ryggsäcken är tillverkad av slitstark polyester och är utformad för att hålla över tid och tåla farorna i barnens vardag. Den är lätt att rengöra och kan användas vid alla tillfällen: skola, utflykter, semestrar etc. Även när den är full blir ditt barn inte trött, särskilt eftersom remmarna andas och är bekväma.
10651-cf5205.jpeg

En unik design

Ryggsäckens design är inspirerad av Super Marios färgglada och glada värld. Den har karaktärens ikoniska färger: rött för Mario och grönt för Luigi. Detaljerna är noggranna och ger väskan en touch av fantasi, som påminner om deras berömda blå overaller. Ryggsäcken är också mycket funktionell. Den har ett stort huvudfack med dragkedja för enkel förvaring av barnets alla tillhörigheter. Den här väskan är som gjord för alla små skolbarn som älskar äventyr! De kommer att göra alla sina klasskamrater avundsjuka med denna bedårande väska.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.