10639-fe9225.jpeg
Cykelhjälm med tryck av tecknade djur
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Cykelhjälm med tryck av tecknade djur

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Har du ett barn som älskar att cykla eller åka skridskor? Ge dem denna hjälm med tryck av tecknade djur för att hålla dem säkra på vägen. Den finns i två färger med olika motiv: rosa med enhörningstryck och blå med dinosaurietryck. Oavsett om det är en pojke eller flicka kan ditt barn få vad han eller hon vill ha.

Med denna cykelhjälm kommer ditt barn att vara säkert och modernt! De söta djurmönstren på hjälmen gör den unik och rolig. Hjälmen är tillverkad av slagtålig polykarbonat för optimalt skydd. De mjuka innerkuddarna ger extra komfort. Hjälmen har också en enhandsjustering för snabb och enkel montering.

En slitstark och effektiv hjälm

Denna cykelhjälm för barn är tillverkad av ABS och EPS. Förutom att den är stark är den också formbar. Hjälmen absorberar stötar effektivt och går inte sönder så lätt. Ditt barns huvud kommer att vara väl skyddat i denna skyddshjälm. Cykelhjälmen är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket bekväm att bära. Den är lätt och enkel att bära. Den är också lätt att rengöra. Denna cykelhjälm är idealisk för barn eftersom den är säker och pålitlig.
10639-c810f3.jpeg
10639-f7e033.jpeg
Denna hjälm är ett måste för alla cykelentusiaster som vill cykla säkert och samtidigt visa upp sin personlighet och unika stil. Hjälmen är utformad för att ge optimalt skydd för huvudet när du cyklar, oavsett om det är i stan eller på tuffare vägar. Hjälmen har en bedårande design med tecknade djurmotiv som kommer att glädja både små flickor och pojkar. Motiven är ljusa och färgglada, med illustrationer av enhörningar och dinosaurier som ger cykelhjälmen en touch av fantasi.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.