Hjälm med skyddsutrustning för barn i rosa, gult, blått och rött
Hjälm med skyddsutrustning för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Hjälm med skyddsutrustning för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Gillar ditt barn att åka skridskor eller cykla? För att se till att de inte skadar sig om de ramlar av, ge dem denna hjälm med skyddsutrustning för barn. Den är så söt med sin färgglada design och tecknade tryck. Dessutom finns denna barnhjälm i fyra färger. Den passar lika bra för pojkar som för flickor.

Hjälm med skyddsutrustning för barn, mjuk och tålig plast, transparent och justerbart visir, justerbart pannband, mjuk och bekväm insida, mycket lätt, perfekt för utomhussporter.

För säker vandring

Ditt barn kommer att vara väl skyddat med denna uppsättning av skyddsutrustning. Hjälmen skyddar huvudet och de olika utrustningsdelarna täcker handleder, armbågar och knän. Det är en komplett uppsättning som håller ditt barn säkert under utomhusaktiviteter. Hjälmen har ett styvt PE-skal. Den har också en EVA-vadderad svamp för att göra den bekvämare och behagligare att bära. Den är tillverkad av högkvalitativa material och ger ett utmärkt skydd mot stötar och skador.
10623-8bd95a.jpeg

En rolig och effektiv hjälm

Hjälmen är särskilt utformad för barn och ger optimalt skydd mot stötar och slag tack vare det styva ytterskalet i ABS och innerfodret i EPS-skum. Hjälmen har också ett justerbart hakband som gör att den sitter perfekt och bekvämt på ditt barns huvud. Dessutom har den ett antal ventilationsöppningar för optimal luftcirkulation och för att förhindra överdriven svettning. Den färgglada och lekfulla designen på denna hjälm med skyddsutrustning för barn kommer säkert att falla ditt barn i smaken. Den finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och åldrar.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.