10613-3e0643.jpeg
Röd skyddshjälm med tecknade motiv
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Röd skyddshjälm med tecknade motiv

568,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Cyklar ditt barn mycket? För deras säkerhet, ge dem denna röda cykelhjälm. Den färgglada, lekfulla looken kommer att förvåna dem. Han kommer att älska att ha den på huvudet på sin nästa cykeltur. Denna säkerhetshjälm kommer inte bara att se bra ut på honom, utan kommer också att skydda honom från stötar.

Hjälmen har också en mjuk skumkudde för optimal komfort. Den röda tecknade skyddshjälmen är en mycket användbar och praktisk produkt. Den är tillverkad av högkvalitativ plast, så den är tuff och hållbar.

Hjälmen är också mycket lätt, vilket gör den mycket bekväm att bära. Den är utrustad med ett justerbart pannband och klämma, vilket gör den lätt att justera och säkra. Hjälmen har också en mjuk skumkudde för optimal komfort.

Resistent och bekväm

Denna barnhjälm är lämplig för landsvägscykling, mountainbike, skateboard, rullskridskor och alla andra utomhusaktiviteter. Den är tillverkad av tjock EPS och är extremt robust. Denna säkerhetshjälm skyddar ditt barns huvud vid ett eventuellt fall. Det är en mycket användbar och praktisk produkt. Den är tillverkad av högkvalitativ plast, så den är tuff och hållbar. Hjälmen är också mycket lätt, vilket gör den mycket bekväm att bära. Den är utrustad med ett justerbart pannband och en fästklämma, vilket gör den lätt att justera och fästa.
10613-1c1f6d.jpeg

En rolig hjälm

Den originella designen på denna skyddshjälm gör den till en trendig och rolig accessoar. De tecknade motiven ger en touch av fantasi och skoj i barnens vardag. De ljusa, iögonfallande färgerna gör det också lätt att upptäcka små barn när de är ute och går. Den röda tecknade skyddshjälmen uppfyller gällande säkerhetsstandarder. Den är perfekt för lek och träning i fullständig säkerhet. Föräldrar kan vara lugna!

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.