Motorcykelhjälm med visir med en gul och grön tecknad design mot en vit bakgrund
Motorcykelhjälm med tecknad skärm
595,0 kr655,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Motorcykelhjälm med tecknad skärm

595,0 kr655,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

En motorcykeltur är alltid roligt för ett barn. Men det är viktigt att vara väl skyddad. Det är därför vi har tagit fram den här söta, färgglada tecknade hjälmen. Ditt barn kommer garanterat att älska den här motorcykelhjälmen. Dessutom är den robust och har ett visir som skyddar ögonen och ger bra sikt över vägen.

Motorcykelhjälmen med tecknat visir är ett oumbärligt tillbehör för motorcyklister. Den är tillverkad av slagtålig polykarbonat och ger ett utmärkt UV-skydd. Visiret har en rolig tecknad design, vilket gör den perfekt för barn och vuxna som älskar tecknade serier. Hjälmen har också ett justerbart hakband och ett justerbart pannband för perfekt passform.

Lätt och tålig

Denna barnhjälm är tillverkad av slitstark ABS. Hjälmen ger ett bra skydd för din pojke eller flicka. Hjälmen är också utrustad med ett effektivt ventilationssystem som förhindrar att visiret immar igen och säkerställer optimal luftcirkulation inuti hjälmen. Den har också ett avtagbart, tvättbart innerfoder för perfekt hygien och optimal komfort under långa cykelturer. Den är enkel att använda tack vare snabbfästet och väger bara 650 g, vilket gör den till ett perfekt val för små barn.
10581-5fe576.jpeg

En färgglad hjälm

Motorcykelhjälmen med tecknat visir är ett viktigt säkerhetstillbehör för alla barn som vill köra helt säkert och med en unik, originell stil. Det tecknade visiret är det viktigaste inslaget i den här hjälmen, och hjälmens färgglada design ger en touch av originalitet och fantasi till den övergripande looken. Mönstren kan variera från modell till modell, från kända tecknade figurer till mer abstrakta och färgglada mönster. Oavsett vilket mönster du väljer kommer det garanterat att ge en touch av skoj och gott humör på varje resa.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.