10595-91003e.jpeg
Minibarnhjälm i form av en frukt med glasögon
1557,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Minibarnhjälm i form av en frukt med glasögon

1557,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

De fruktformade minihörlurarna för barn med glasögon är den perfekta följeslagaren för unga äventyrare på jakt efter upptäckter. Mini-hörlurarna är utformade för att ge en exceptionell lyssningsupplevelse samtidigt som de ger optimalt skydd, och har en rolig och nyckfull design som säkert kommer att tilltala barn.

De är tillverkade av högkvalitativa, slagtåliga material och är tuffa som spikar. Den har ett mjukt huvudband och en vadderad kudde så att barn kan bära hjälmen bekvämt i flera timmar utan att känna något obehag.

Den lilla fruktformade barnhjälmen levereras med integrerade skyddsglasögon som skyddar ditt barns ögon mot solens skadliga UV-strålar. Skyddsglasögonen har reptåliga linser och en antireflexbeläggning som minimerar ansträngningen för ögonen.

En förtjusande, färgglad hjälm

Mini-frukthjälmen med skyddsglasögon är den perfekta följeslagaren på ditt barns äventyr. Med sin livfulla färg och unika design kommer denna hjälm att fånga ditt barns uppmärksamhet vid första anblicken. Tillsammans med det matchande paret glasögon får ditt barn en rolig och lekfull look som det kommer att älska. Den fruktiga minihjälmen och glasögonen kommer att bli en hit hos barnen, som inte kommer att missa chansen att visa upp dem stolt när de cyklar eller åker skoter. Detta paket är också ett utmärkt sätt att lära barnen vikten av att bära hjälm från tidig ålder, samtidigt som de har roligt på samma gång.
10595-a0e52c.jpeg
10595-774ffa.jpeg

Säkerhet och stil

Denna minihjälm är tillverkad av slitstarka, bekväma material och är utformad för att bäras säkert när du cyklar eller åker sparkcykel. Den är justerbar för att passa olika storlekar av barn perfekt och har ett lättanvänt spänne för att säkerställa perfekt passform. Solglasögonen i det här paketet har också UV-filter som skyddar ditt barns känsliga ögon från intensivt solljus, samtidigt som de får en otroligt cool look. Med en lätt omslutande båge som formar sig perfekt efter ansiktet kommer dessa glasögon att få ditt barn att vilja vara ännu mer aktivt och full av energi.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.