Färgglad, justerbar cykelhjälm för barn i rött, blått och gult med svart torn
Färgglad justerbar cykelhjälm för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Färgglad justerbar cykelhjälm för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Att cykla kräver ett minimum av säkerhet! Vi har denna söta skyddshjälm för ditt barn. Det är ett färgglatt blickfång som säkert kommer att inspirera till glädje och gott humör. Tjej eller kille, ditt barn kommer att älska den. Dessutom finns den här barnhjälmen i tre färger. Det är upp till dig att välja den som bäst passar deras stil.

Denna justerbara cykelhjälm är perfekt för barn. Den är lätt och bekväm att bära, och den är också mycket säker och pålitlig. Hjälmen har ett trepunktsjusteringssystem så att den passar perfekt på ditt barns huvud. Remmarna är också justerbara så att hjälmen sitter tätt.

Hjälmen har ett reflexband så att barnen syns bättre när de cyklar på kvällen. Hjälmen finns i ett brett utbud av ljusa, attraktiva färger, så att ditt barn kan hitta den perfekta hjälmen för honom eller henne.

En stabil, justerbar hjälm

Ditt barn kommer att känna sig mycket bekväm i denna lätta cykelhjälm med vitt EPS-skum. Hjälmen är tillverkad av PVC och har ett mycket starkt skal. Hjälmen ger ett bra skydd för ditt barn. Dessutom är den lätt att justera med hjälp av ett band. Denna färgglada, justerbara barnhjälm är perfekt för unga cyklister. Den är tillverkad av högkvalitativa material och har ett robust skal som skyddar mot stötar. Hjälmen har också ett justerbart hakband och ett justerbart pannband, så att den passar ditt barn perfekt.
10570-2e5c82.jpeg
10570-c5d944.jpeg

Färgglada och bekväma

Avtagbara, tvättbara innerkuddar ger optimal komfort, medan ventilationsöppningar håller huvudet svalt. Denna färgglada cykelhjälm för barn uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna och ger ett utmärkt skydd för unga cyklister. Hjälmens färgglada, lekfulla design har utvecklats speciellt för att tilltala barn. De klara färgerna och de roliga mönstren gör ditt barns cykelutrustning lite roligare, samtidigt som de gör dem mer synliga på vägen. Hjälmen är också utrustad med reflexband som ökar ditt barns synlighet i svagt ljus.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.