Enfärgad cykelhjälm för barn i rött, blått, gult och svart mot en vit bakgrund
Cykelhjälm för barn, enfärgad
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Cykelhjälm för barn, enfärgad

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att cykla? Ge dem denna enfärgade cykelhjälm. En praktisk, lätt hjälm för barn. Ditt barn kommer att vara tryggt i den. Hjälmen absorberar stötar effektivt och ger ett utmärkt skydd för ditt barn. Den är också bekväm och lätt att bära. Denna barnhjälm finns i 5 färger.

Denna cykelhjälm i mjuk plast har ett justerbart pannband och kardborreknäppning. Den är lätt och bekväm att bära och har god ventilation. Hjälmen har också ett reflexband för bättre synlighet i mörker. Den här hjälmen håller ditt barn säkert.

Kompakt och tålig

Denna enfärgade cykelhjälm för barn är en viktig säkerhetsutrustning för unga cyklister. Hjälmen är tillverkad av högkvalitativa material och ger optimalt skydd mot stötar och slag i händelse av en olycka. Den är lätt och bekväm, så att barn kan bära den utan att känna sig obekväma eller trötta. Den är också lätt att rengöra och underhålla, vilket garanterar en lång livslängd. Detta tillbehör är ett klokt val för föräldrar som är måna om sina barns säkerhet.
10030-030c82.jpeg
10030-6d7435.jpeg

En enkel och effektiv hjälm

Hjälmens design är enkel och elegant, med en solid färg som passar alla smaker. Den finns i ett brett utbud av ljusa, iögonfallande färger som hjälper barnen att sticka ut på vägen och samtidigt vara säkra. Hjälmen är lätt att justera tack vare det bakre justeringssystemet, som gör att den kan anpassas perfekt till barnets huvud. Även remmarna är justerbara för optimalt stöd och maximal komfort under körningen. Hjälmens ventilation är väl genomtänkt, med strategiskt placerade öppningar för att säkerställa optimal luftcirkulation och förhindra värmeutveckling. Detta säkerställer att ditt barn håller sig svalt och bekvämt under långa cykelturer.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.