Avtagbar skyddshjälm för barn i grönt och svart mot en vit bakgrund
Avtagbar skyddshjälm för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Avtagbar skyddshjälm för barn

795,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att cykla eller köra motorcykel? För att skydda deras huvud vid en eventuell kollision kan du ge dem denna skyddshjälm för barn. Den är söt, lätt och bekväm att bära. Denna barnhjälm är tillverkad av hård polykarbonat med skum och är också mycket robust. Den går inte sönder så lätt och ger ditt barn maximalt skydd.

Den avtagbara barnhjälmen är ett viktigt tillbehör för ditt barns säkerhet. Den är tillverkad av högkvalitativa material och har ett styvt skal som skyddar mot stötar. Hjälmen har också ett avtagbart hakband och ett justerbart pannband, så att ditt barn kan anpassa den perfekt till sitt huvud. Dessutom har hjälmen ett snabbfäste som är enkelt att använda, så att du snabbt kan ta av den om du behöver.

En avtagbar skyddshjälm

Denna barnhjälm har en avtagbar design. Beroende på om ditt barn cyklar eller kör motorcykel kan han eller hon omvandla den till en hel- eller halvhjälm. Oavsett vilket förblir den här barnhjälmen bekväm och säker. Den avtagbara barnhjälmen är ett viktigt tillbehör för att skydda ditt barn mot stötar och skador. Den är tillverkad av flexibla, slitstarka material som absorberar stötar och slag. Hjälmen har också ett justerbart fästsystem så att den passar perfekt på ditt barns huvud.
9930-592c28.jpeg
9930-fd5fdf.jpeg

En hjälm som andas

Denna avtagbara skyddshjälm för barn har ett ventilationssystem som förhindrar överhettning och håller ditt barns huvud svalt under träningen. Hjälmen är lätt att justera tack vare det justerbara hakbandet och storleksjusteringssystemet. Den passar därför alla huvudstorlekar för barn mellan 3 och 12 år. Slutligen finns den avtagbara skyddshjälmen i en mängd olika ljusa, roliga färger som tilltalar barnen och får dem att vilja bära sin skyddshjälm. Den är också lätt och enkel att bära, vilket gör den till ett praktiskt tillbehör för familjeutflykter eller semestrar.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.