9030-1c70c5.jpeg
Transparent PVC-paraply med blommigt motiv
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Transparent PVC-paraply med blommigt motiv

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Behöver din dotter ett nytt paraply? Då behöver du inte leta längre! Detta transparenta blommiga paraply kommer att vara perfekt för henne. Det är vackert och originellt med sitt vackra blommönster. Det är svårt att inte bli förtrollad av det. Det är tillverkat av PVC och är lätt, vattentätt och slitstarkt. Du kan välja mellan fyra olika färger.

Det transparenta PVC-paraplyet med blommönster är ett paraply av högsta kvalitet. Det är tillverkat av väderbeständigt polyestertyg och en ram av rostfritt stål. Paraplyet har också en transparent PVC-beläggning som skyddar det mot UV-strålar. Det är lätt att öppna och stänga tack vare det ergonomiska handtaget. Paraplyet levereras med en praktisk bärväska.

Lätt att hantera

Paraplyets handtag är bekvämt att hålla i och ger ett stadigt grepp även när det regnar. Metallramen är stark och stabil, vilket säkerställer att paraplyet inte välter i starka vindar. När paraplyet inte används kan det enkelt fällas ihop för kompakt förvaring. Ditt barn kommer inte att ha några problem med att göra detta på egen hand. Paraplyet är så lätt och enkelt att bära att det är perfekt för resor och förvaring i en väska.
9030-1c70c5.jpeg
9030-2674a4.jpeg

Ett attraktivt motiv

Det transparenta PVC-paraplyet med blommor är en snygg och praktisk accessoar för regniga dagar. Tack vare att det är transparent kan du se igenom det, vilket gör det perfekt för dagar då du vill hålla dig torr men ändå ha fri sikt över omgivningen. PVC-materialet är slitstarkt och hållbart, vilket innebär att paraplyet kommer att följa med dig genom många regniga säsonger. Det fina blommönstret ger en touch av charm till denna praktiska accessoar. Blommorna är slumpmässigt placerade över hela paraplyet, vilket skapar en intressant och unik visuell effekt. Blommornas klara färger kontrasterar vackert mot PVC:ns transparens och skapar en look som är både elegant och rolig.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.