9020-3abd7c.jpeg
Paraply i regnbågsfärger för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Paraply i regnbågsfärger för barn

227,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du köpa ett nytt paraply till ditt barn? Varför inte välja detta regnbågsparaply? Ett sött, färgglatt paraply som kommer att ge ditt barn glädje och gott humör. Det är perfekt att använda på sommaren för att skydda ditt barn från solen. Men detta barnparaply fungerar också bra i regn.

Detta färgglada regnbågsparaply för barn är tillverkat av högkvalitativt tyg och har en stark metallram. Det är lätt att öppna och stänga tack vare det ergonomiska handtaget, och de 8 glasfiberribborna gör det särskilt stabilt. Dessutom levereras detta paraply med ett matchande skyddsöverdrag, vilket gör det enkelt att transportera.

Ett hopfällbart paraply för barn

Detta paraply är speciellt utformat för barn, med en storlek som är anpassad till deras kroppsform. Designen har förenklats så att ditt barn kan använda det utan minsta oro. Det är hopfällbart och kan förvaras litet och enkelt i en ryggsäck. Den är också snabb och enkel att använda. Handtaget är tillverkat av mjuk plast, vilket gör det lätt att hantera för små händer. Paraplyet mäter 92 cm i diameter och 25 cm i höjd.
9020-2fc77f.jpeg

En touch av färg

Detta färgglada regnbågsparaply för barn är ett oumbärligt tillbehör för regniga dagar. Med sina klara, livfulla färger kommer det säkert att ge en touch av skoj till alla dystra dagar. Paraplyets design är helt bedårande. Det har en regnbåge som sträcker sig över hela paraplyets yta, vilket skapar en fantastisk visuell effekt. Regnbågens färger är mycket klara och väldefinierade, vilket gör paraplyet ännu mer tilltalande för barn. Så barnen kan ta med sig det vart de än går, oavsett om det är till skolan, parken eller på familjeutflykter. Sammantaget är det regnbågsfärgade barnparaplyet ett praktiskt, slitstarkt och roligt tillbehör för regniga dagar.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.