10663-48c9dc.jpeg
Ryggsäck med nyckelpiga för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ryggsäck med nyckelpiga för barn

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn nyckelpigor? Ge dem då denna fina ryggsäck för barn i form av en nyckelpiga. Färgglad, söt och originell, han kommer att älska den här skolväskan. De kommer att älska att bära den med sig till skolan. Denna ryggsäck med nyckelpiga passar både pojkar och flickor och finns i fem olika färger.

Nyckelpige-ryggsäcken är perfekt för små barn. Den är lätt och enkel att bära, vilket gör den perfekt för resor eller utflykter. Den söta och färgglada nyckelpigedesignen kommer säkert att tilltala barnen, medan de justerbara axelremmarna och framfickan gör det enkelt att förvara alla de små saker du behöver.

En lätt och praktisk skolväska

Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är tålig och slitstark, vilket gör den perfekt för vardagsbruk. Den har vadderade axelremmar för optimal komfort och ett bärhandtag för enkel hantering. Robusta dragkedjor garanterar säkerheten för de föremål som förvaras i ryggsäcken. Den är lätt, robust och bekväm att bära tack vare att ryggen andas. Perfekt när du ska till förskolan, skolan eller åka bort över helgen! Barnen kommer att älska väskans söta, färgglada design, och du kommer att uppskatta den hållbara kvaliteten och de praktiska funktionerna.
10663-2860a5.jpeg
10663-796ac8.jpeg

Nyckelpiga på rygg

Denna ryggsäck är en söt och praktisk accessoar för små barn. Ryggsäcken är utformad som en nyckelpiga och har en rolig, färgglad design som kommer att tilltala alla barn. De klara färgerna och de små antennerna gör den här accessoaren extra söt. Den är precis lagom stor för barn, med gott om plats för alla viktiga saker. Nyckelpige-ryggsäcken är också mycket funktionell. Den har ett stort huvudfack med en innerficka med dragkedja för förvaring av småsaker. På utsidan finns en extra framficka för förvaring av saker som ditt barn behöver snabbt.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.