10681-15c736.jpeg
Ryggsäck med krokodil i plysch
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ryggsäck med krokodil i plysch

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck denna plyschryggsäck i form av en krokodil. En originell, söt och supermjuk ryggsäck som garanterat kommer att imponera på ditt barn. Tjej eller kille, ditt barn kommer att älska de små tassarna, den långa nosen och de mjuka ögonen. Den är en utmärkt skolväska för barn i förskoleåldern.

Denna krokodilformade ryggsäck är perfekt för små äventyrare! Den är tillverkad av mjukt plyschtyg, vilket gör den mycket bekväm att bära. Axelremmarna är justerbara så att de passar barnets storlek. Väskan är rymlig och rymmer allt som ditt barn behöver för en dag på äventyr, t.ex. leksaker, böcker eller snacks. De realistiska krokodildetaljerna kommer att få ditt barn att bli förälskat, medan dragkedjan på baksidan håller dem säkra. Denna ryggsäck är en perfekt present till barn från 3 år och uppåt.

Lika söt som den är bekväm att bära

Denna ryggsäck med krokodil är söt. Ditt barn kommer att älska den. Och det bästa av allt är att den är lätt, mjuk och bekväm att bära. Denna skolväska för barn har också ett rymligt fack för alla ditt barns skolmaterial, snacks och leksaker. Denna krokodilformade ryggsäck är perfekt för små äventyrare! Den är tillverkad av mjukt plyschtyg som gör den mycket bekväm att bära. Axelremmarna är justerbara så att de passar barnets storlek. Väskan har en stor framficka med dragkedja, perfekt för förvaring av små leksaker eller snacks. Krokodilens ögon är ljusa och roliga och han har en stor svans som hänger bakom honom. Den här ryggsäcken är ett utmärkt sätt för barn att bära sina saker samtidigt som de har ett roligt djur som sällskap!
10681-04a492.jpeg

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.