10697-c6519b.jpeg
3D-ryggsäck för barn i form av ett bi
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

3D-ryggsäck för barn i form av ett bi

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn bin? Då kommer de att älska denna söta 3D-ryggsäck med bin. Det är svårt att inte falla för det söta leendet, de små vingarna och de söta antennerna. Det är en underbar skolväska för förskolan. Denna ryggsäck finns i två olika färger och passar både små flickor och pojkar.

Denna ryggsäck för barn är formad som ett 3D-bi. Den är tillverkad av tjockt, mjukt tyg med glänsande yta. Axelremmarna är justerbara för att passa barnets storlek. Väskan är lätt och smidig att bära och har gott om förvaringsutrymme. Barnen kommer att älska att bära denna söta och färgglada ryggsäck!

Lätt och praktisk för ett barn

Denna biformade skolväska för barn har en förenklad design så att din pojke eller flicka enkelt kan använda den. Den är lätt, mjuk att ta på och har en enkel dragkedja för att öppna och stänga. Denna ryggsäck för barn i form av ett 3D-bi är den perfekta presenten till barn. Den söta och färgglada bi-designen kommer säkert att tilltala de små, medan 3D-formen gör den unik och rolig. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt tyg, vilket gör den bekväm att bära och mycket slitstark. Den är också lätt och enkel att bära, vilket gör den idealisk för resor eller utflykter.
10697-cda25c.jpeg

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.