10709-3abab9.jpeg
Bi-ryggsäck i nylon
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Bi-ryggsäck i nylon

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barn kommer att älska denna söta ryggsäck med bin i nylon. Det är färgglatt och gulligt med sina små antenner, två vingar, stora ögon och leende. Det är svårt att inte falla för den här gulliga bi-ryggsäcken för barn. Du kan välja mellan fyra olika färger för din pojke eller flicka.

Den biformade ryggsäcken är tillverkad av nylon, vilket gör den väldigt lätt och smidig att bära. Den är perfekt för personer som älskar insekter och bin i synnerhet. Väskan är också mycket praktisk eftersom den har massor av fickor och fack, så att du kan förvara allt du behöver.

En bekväm ryggsäck för barn

Denna ryggsäck med bin är en utmärkt skolväska för ditt barn. Den är tillverkad av nylon och är lätt, slitstark och vattentät. Ditt barn kommer att tycka att den är bekväm att bära varje dag. Den här biformade ryggsäcken är perfekt för både stora och små! Den är tillverkad av nylon, så den är lätt och enkel att bära. Dessutom är den lätt att rengöra och underhålla. Den här väskan är perfekt för utflykter, resor eller bara för att gå till skolan!
10709-992cf9.jpeg

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.