10724-49cece.jpeg
Ryggsäck för barn med dinosauriemotiv
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ryggsäck för barn med dinosauriemotiv

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barn kommer att älska att gå till skolan med denna ryggsäck med dinosauriemönster. De kommer att älska det färgglada tecknade motivet och vara stolta över att bära den på ryggen. Dessutom är denna ryggsäck i polyester mycket lätt. Oavsett om ditt barn är flicka eller pojke kommer det att bära den bekvämt. Den finns i tre olika färger.

Barnryggsäcken med dinosauriemotiv är perfekt för små upptäcktsresande. Den unika, färgglada designen kommer att glädja alla barn, medan kvaliteten och den noggranna finishen säkerställer att de använder den i många år framöver. Axelremmarna är justerbara för att passa barnets storlek, medan sidofickorna är praktiska för förvaring av småsaker.

En ryggsäck med stor kapacitet

Denna ryggsäck för barn har ett rymligt huvudfack. Alla ditt barns skolmaterial får plats i det. Inuti finns en liten ficka där barnet kan sortera sina saker och organisera skolväskan efter eget tycke. Axelremmarna är justerbara så att du kan anpassa väskan efter ditt barns storlek. Väskan har också en dragkedja som gör den lätt att öppna och stänga.
10724-9a0294.jpeg
10724-49cece.jpeg

Redo för nya äventyr

Denna barnryggsäck med dinosauriemotiv är en rolig och praktisk accessoar för blivande äventyrare. Ryggsäckens design är särskilt lyckad, med ett dinosauriemotiv tryckt på tyget som ger intryck av att den lilla väskan är bebodd av en riktig dinosaurie! De klara, kontrasterande färgerna är iögonfallande och kommer att väcka barnens nyfikenhet. Denna ryggsäck med dinosauriemönster är tillverkad av slitstarka, hållbara material och är utformad för att följa med barnen på alla deras äventyr.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.