Små väskor för barn i form av ett teddybjörnshuvud. Det finns en liten ficka på framsidan, en stor ficka som öppnas från toppen av väskan och små öron. Väskan har axelremmar så att den kan bäras på ryggen.
Nallebjörn skolryggsäck
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Nallebjörn skolryggsäck

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett nallebjörnsfan? I så fall kommer de att älska denna söta skolväska i form av en teddybjörn. Precis som en riktig teddybjörn har ryggsäcken två söta öron. Den är tillverkad av fleece och är mjuk och behaglig att ta på. Din pojke eller flicka kommer att älska att bära den på ryggen.

Teddybjörnens skolryggsäck är en söt och funktionell ryggsäck för barn. Den är tillverkad av mjukt tyg och plysch, vilket gör den bekväm att bära. Väskan är rymlig och rymmer allt som ditt barn behöver i skolan. Axelremmarna är justerbara så att de passar ditt barns storlek. Väskan kan dessutom tvättas i maskin.

Rymligt huvudfack

Denna nallebjörnsformade ryggsäck håller ditt barns tillhörigheter säkra i skolan. Inuti har den ett stort fack för ditt barns övningsböcker, böcker och andra skolmaterial. Det finns också en ficka på framsidan för småsaker så att de inte kommer bort. De kommer att kunna organisera sin väska hur de vill. Den här ryggsäcken är perfekt för skolan! Den är tillräckligt stor för att rymma allt ditt barn behöver för en dag i skolan, och den är supersöt med sin teddybjörnsdesign.
10754-275418.jpeg

En söt väska

Ryggsäcken är utformad som en nallebjörn, med mjuka öron och en vacker färg som fångar alla barns blickar. Väskan är lätt att bära tack vare de justerbara, vadderade axelremmarna, som ger optimal komfort för barn när de bär den på ryggen. Denna nalleformade ryggsäck är inte bara praktisk, utan också rolig för barn. Den kan användas som gosedjur när den inte används i skolan, vilket gör den till en mångsidig accessoar för barn.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.