Barnryggsäck i form av ett plyschdjur, brunt lejon och rosa uggla
Ryggsäck för barn i form av ett uppstoppat djur
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ryggsäck för barn i form av ett uppstoppat djur

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den här ryggsäcken för barn med fyllda djur är mycket mer än bara en skolväska och kommer att bli ditt barns nya skolkamrat. Den är söt och supermjuk. Ditt barn kan välja mellan två olika modeller: en i form av ett lejon och den andra i form av en fågel. Allt som återstår att göra är att välja en till din pojke eller flicka.

Ryggsäck för barn med plyschdjur är en söt och praktisk ryggsäck för barn. Den är tillverkad av mjuk plysch och tjockt tyg, vilket gör den bekväm att bära. Väskan är lätt och enkel att bära, vilket gör den idealisk för familjeutflykter eller resor. Axelremmarna är justerbara för att passa barnets storlek. Väskan finns i flera olika färger och utföranden, så att barnen kan välja den de gillar bäst.

En väska med flera fickor

Denna plyschryggsäck är mycket mjuk att ta på. Det känns skönt att ha den på ryggen. Skolväskan har också flera rymliga fack där barnen kan förvara alla sina tillhörigheter. Huvudfacket är rymligt och lättåtkomligt tack vare dragkedjan. Det finns också en ficka på framsidan och en på baksidan för småsaker. De justerbara axelremmarna gör att barn i alla storlekar kan bära sin ryggsäck bekvämt. Dessutom är det övre handtaget praktiskt för att bära ryggsäcken i handen eller hänga den i en garderob.
10772-e083c8.jpeg

Ta med den överallt

Denna barnryggsäck i form av ett gosedjur är en bedårande och praktisk accessoar för små äventyrare. Ryggsäcken är utformad för att likna deras favoritdjur och är tillverkad av mjuka, bekväma material som är behagliga att ta på. Designen är mycket originell, med öron, ögon och mun broderade på framsidan av väskan, samt tassar och en svans i relief. Barn kommer att älska att bära sin gosedjursryggsäck, som snabbt kommer att bli deras favoritresesällskap.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.