10786-731c02.jpeg
Ryggsäck med vattenmelon för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ryggsäck med vattenmelon för barn

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn vattenmeloner? Du kommer garanterat att göra dem glada med denna söta vattenmelonformade ryggsäck. Vi älskar dess originella, roliga och färgglada look. Den kommer garanterat att charma din lilla pojke eller flicka. När de går till skolan kommer de inte att gå obemärkta förbi med den här skolväskan på ryggen.

Den vattenmelonformade ryggsäcken för barn är en unik och originell produkt. Den är tillverkad av högkvalitativt tyg och är mycket bekväm att bära. Den är perfekt för barn i alla åldrar och finns i en mängd olika ljusa färger.

Lika söt som den är bekväm att bära

Denna plyschryggsäck med stoppning av PP-bomull är mycket bekväm att bära. Ditt barn kommer att älska hur mjukt materialet är mot huden. Den är bekväm, men också mycket praktisk med sina fickor och rymliga insida. Den här ryggsäcken är perfekt för små gourmeter! Dess vattenmelonform kommer att glädja ditt barn, som kommer att kunna ta den med sig vart de än går. Den är lätt att rengöra och underhålla. Axelremmarna är justerbara så att du kan anpassa väskan efter ditt barns storlek. Väskan är lätt och tar väldigt lite plats, vilket gör den idealisk för familjeutflykter eller resor.
10786-f26f72.jpeg
10786-731c02.jpeg

En rymlig väska

Med sin runda form och sina klara färger drar ryggsäcken genast till sig barnens uppmärksamhet och väcker deras nyfikenhet. Ryggsäckens rymliga insida erbjuder gott om plats för allt som ditt barn behöver, t.ex. böcker, leksaker, snacks och vattenflaskor. Den säkra dragkedjan håller allt på plats och förhindrar förlust eller skada. Det är ett utmärkt val för skolutflykter, familjeresor eller bara för att bära ditt barns saker till parken eller till vännernas hus.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.