10857-0aac79.jpeg
2 regnbågsfärgade pappersbitar penna
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

2 regnbågsfärgade pappersbitar penna

170,0 kr

Endast 19 kvar i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Har ditt barn börjat skriva eller rita? För att se till att de får en bra start kan du ge dem denna fina regnbågsfärgade papperspenna. Din pojke eller flicka kommer att älska den färgglada designen. Men han eller hon kommer också att älska att skriva och färglägga med den här pennan. Den är lätt att hålla i och garanterar kvalitet i skrivandet.

Regnbågsfärgade papperspennor, 2 st Sätt färg på ditt skrivande med dessa färgglada papperspennor! Pennorna är tillverkade av återvunnet papper och har en fin spets för exakt skrivning. Båda pennorna finns i regnbågsfärger, vilket gör dem perfekta för att göra alla skrivaktiviteter lite roligare.

Hållbara pennor

Pennorna är tillverkade av högkvalitativt papper och är lätta, hållbara och miljövänliga. Papperspennorna är också mycket praktiska för vardagsbruk, oavsett om du vill göra anteckningar, skriva brev eller rita skisser. Deras kompakta, lätta format gör dem enkla att bära med sig i handväskan, pennskrinet eller fickan, samtidigt som deras robusthet garanterar en lång livslängd. De är slitstarka, lätta att hålla i och roliga att använda. Ditt barn kommer att skriva vackert med denna färgglada penna.
10857-b1e236.jpeg

Färgglad design

Dessa 2 regnbågsfärgade papperspennor är roliga, originella skrivtillbehör som garanterat kommer att göra succé bland barn. Papperspennan finns i två olika färger: en svart och en vit. Deras ljusa, färgglada design är en riktig fröjd för ögat, med ljusa, skimrande nyanser som påminner om regnbågens färger. Varje penna har en fin, exakt spets som gör skrivandet smidigt och njutbart.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.