3 stycken grön-, orange- och rosarandiga mjuka pennor för barn
3 stycken flexibla randiga blyertspennor för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

3 stycken flexibla randiga blyertspennor för barn

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Brukar ditt barn ofta ha sönder sin penna? Köp då den här mjuka, randiga blyertspennan. Den är söt och tilltalande med sitt färgglada tvåfärgade randiga mönster. Och eftersom den är så flexibel går den inte sönder så lätt. Ditt barn kommer att älska att använda den för att skriva och rita. Pennan levereras i tre delar.

Dessa flexibla randiga pennor är perfekta för barn! De är tillverkade av högkvalitativa material och är mycket mjuka att ta på, vilket gör dem bekväma att använda. Pennorna har en fin, rundad spets som gör att barnen kan rita exakta, rena linjer.

Pennorna är också lätta att sudda ut och lämnar inga märken på papperet.

En böjd blyertspenna!

Denna flexibla penna är lätt att böja och vrida. Men den är också lätt att hålla i. Ditt barn kommer att tycka om att skriva eller rita med den. Dessutom har den ett suddgummi i änden för att rätta till eventuella misstag. Mjuka pennor med ränder är perfekta för barn som gillar att rita och färglägga. De är tillverkade av högkvalitativt trä och har en fin, flexibel spets som gör att barnen kan rita exakta linjer. Kritorna är giftfria och miljövänliga, vilket gör dem säkra för barn att använda. De är också lätta att sudda ut och lämnar inga märken.
10862-c69e25.jpeg

Färgglad, rolig design

Pennorna har en ljus, iögonfallande randig design som stimulerar barnens fantasi och inspirerar dem att rita och färglägga i all oändlighet. De klara, livfulla färgerna på kritorna är perfekta för att ge en touch av skoj till alla konstnärliga skapelser. Pennorna är också mycket praktiska eftersom de är lätta att vässa och inte går sönder så lätt. Så de är perfekta för daglig användning hemma eller i skolan. De är också lätta och enkla att bära med sig, vilket gör dem perfekta för resor och utflykter.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.