10872-83ae0b.jpeg
Oljemålningspenna med 20 färger för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Oljemålningspenna med 20 färger för barn

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du introducera ditt barn till målning? Ge dem denna 20-färgars oljemålningspenna i present. De kommer att älska att färglägga och måla med den. Pennan ger fina färger och hjälper din pojke eller flicka att skapa vackra teckningar. Den är också mycket enkel för barn att använda.

Den här färgpennan är perfekt för barn! Den är lätt att använda och gör det enkelt att skapa vackra konstverk. De 20 klara, livfulla färgerna är perfekta för att låta fantasin flöda. Oljefärgen torkar snabbt så att du kan skapa unika målningar på rekordtid!

En penna för att skapa

Oljemålningspennan är tillverkad av giftfri plast och vax. Den är säker för ditt barn. Den lätta pennan hjälper barnet att utveckla sina målarfärdigheter. Pennan är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den mycket stark och hållbar. Den är enkel att använda och gör att du kan skapa vackra och unika konstverk. De 20 ljusa, livfulla färgerna erbjuder ett brett spektrum av kreativa möjligheter, så att barnen kan låta fantasin flöda. Pennan är också lätt att rengöra, vilket gör den perfekt för barn.
10872-b1c6d5.jpeg

En mängd olika färger

Med 20 klara, livfulla färger erbjuder denna oljemålningspenna en unik och rolig målningsupplevelse för barn. Barnen kan rita, färglägga och måla med precision och lätthet. Färgerna är fylliga och intensiva och ger utmärkt täckning och en glansig finish. Barnen kan blanda färger för att skapa unika nyanser och experimentera med olika målningstekniker. Så barnen kan måla var som helst – hemma, i skolan eller till och med på resande fot!

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.