10880-1b8020.jpeg
Svart munkformad gelpenna för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Svart munkformad gelpenna för barn

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Har ditt barn precis börjat skriva? För att motivera dem kan du ge dem denna fina gelpenna i form av en munk. Dess originella, färgglada design gör den mycket charmig. Den finns i fyra olika färger, så du kommer inte att ha några problem med att välja en till din pojke eller flicka.

Denna svarta munkformade gelpenna är perfekt för små skolbarn! Den är lätt att använda och bära med sig, vilket gör den perfekt för barn på resande fot. Den svarta munkformade gelpennan för barn är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och slitstark. Den är också lätt att rengöra och underhålla.

För smidig skrivning

Denna gelpenna för barn har en spets på 0,5 mm. Utan tvekan kommer ditt barn att få en vacker och jämn handstil med den. Pennan är dessutom bekväm att hålla i och kan laddas så många gånger du vill. Denna svarta munkformade gelpenna är perfekt för små skolbarn! Den är enkel att använda och skriver smidigt och exakt. Dessutom gör den unika munkformen den till ett oumbärligt brevpapper för alla som gillar sötsaker!
10880-15dfea.jpeg

En kreativ form

Med sin originella munkform är denna penna utformad för att stimulera barns fantasi och inspirera dem att skriva och rita. Designen på den munkformade svarta gelpennan är särskilt lyckad. Den har en rund, färgglad hylsa som påminner om en riktig munk. Pennans ljusa, glada färger passar perfekt för barns smak och kommer att få dem att vilja använda den regelbundet. Den är praktisk, hållbar och lätt att använda och är det perfekta skrivtillbehöret för att hjälpa barn att lära sig skriva och vara kreativa.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.