10896-e25215.jpeg
6 HB-pennor med mönster och färgade diamanter
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

6 HB-pennor med mönster och färgade diamanter

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barn kommer att älska att skriva eller rita med denna HB-penna med färgglada teckningar och diamanter. Det är en söt, originell penna som är speciellt utformad för barn. Tack vare den ergonomiska utformningen blir det lättare för dem att skriva och rita. Denna söta penna levereras i sex delar.

HB-pennor är perfekta för blivande konstnärer. De är tillverkade av högkvalitativt trä och har en fin, motståndskraftig spets. Pennorna är lätta att hålla i och hantera, vilket gör dem perfekta för barn. Pennorna har också en mjuk gummibeläggning som gör dem bekväma att använda. Pennorna finns i en mängd ljusa, iögonfallande färger, vilket gör dem idealiska för att rita och illustrera.

En HB-penna av hög kvalitet

Denna HB- eller mediumpenna är perfekt för att förbättra ditt barns handstil. Den är exakt och rolig att använda när man skriver eller ritar. Dessa pennor är perfekta för både blivande konstnärer och proffs. De har en exakt linje och en fin spets som gör att du kan rita både tunna och tjocka linjer. Pennorna är tillverkade av högkvalitativt trä och har en blank yta. De är dessutom mycket lätta.
10896-af76e6.jpeg

En touch av färg

Varje penna har en robust, slitstark träkropp som ger ett bekvämt grepp vid långvarig användning. Det som gör dessa pennor så speciella är deras unika design med en färgad diamant inbäddad i toppen av varje penna. Diamanterna ger de här vanliga pennorna en gnistrande och sofistikerad touch och förvandlar dem till eleganta och trendiga accessoarer. De 6 pennorna är perfekta för skolbarn och studenter, med sin lekfulla design och robusthet.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.