30 cm klar vikbar rätskiva med svarta siffror på rosa och vitrutig bakgrund med gröna blad
30 cm transparent vikbar rätskiva
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

30 cm transparent vikbar rätskiva

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en lång linjal till ditt barn? Upptäck denna 30 cm vikbara rätskiva. Din pojke eller flicka kommer att kunna vika ut den för enkel förvaring i skolväskan. När linjalen är utfälld kan den mäta upp till 60 cm i längd. Den är transparent och gör det enkelt och praktiskt att mäta.

Den transparenta 30 cm vikbara linjalen är ett oumbärligt precisionsverktyg för alla hantverks- och gör-det-själv-projekt. Den är tillverkad av styv, transparent plast så att du tydligt kan se ytan du mäter. Linjalen har också en central markör, perfekt för att rita perfekta raka linjer. Den är lätt att fälla ihop för kompakt förvaring och har även en handrem för enkel transport.

En mångsidig transparent linjal

Linjalens transparens gör att mätmarkeringarna syns tydligt, vilket gör det mycket lättare att läsa av mått. Graderingarna är tryckta med stor precision för att säkerställa tillförlitliga och konsekventa mätningar. Detta 30 cm transparenta vikbara rätskiva har också en fasad kant för enkel användning och noggrannhet. Det vikbara rätblocket är ett praktiskt och mångsidigt verktyg för skolan eller hemmet. Det kommer att vara mycket användbart för geometri, ritning och även mer allmänna lektioner.
11952-8dbe68.jpeg

Ett hållbart tillbehör

Denna linjal är tillverkad av tålig, klar plast och är mycket exakt för mätning av längder, vinklar och geometriska former. Med en längd på 30 cm är linjalen tillräckligt stor för att mäta medelstora längder, men tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med i en ryggsäck eller arbetsväska. Den kan vikas på mitten för att ta ännu mindre plats, vilket gör den idealisk för resor. Den är hållbar, praktisk och mycket exakt för alla dina mätningar.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.