Rosa skolväska med djur i plysch med vitt djur och svarta ögon
Skolväska i form av ett kramdjur för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Skolväska i form av ett kramdjur för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en söt skolväska för att motivera ditt barn att gå till skolan? Då ska du välja denna söta ryggsäck i form av ett 3D-djur i plysch. Den är supermjuk och bedårande. Dessutom kan du välja mellan olika former och färger. Björn, apa, mus, kanin… det är upp till dig att välja en skolväska med din pojkes eller flickas favoritdjur.

Skolväskan med gosedjur är en söt och praktisk ryggsäck som passar perfekt för små barn. Den är tillverkad av mjukt plyschtyg och finns i en mängd olika färger och djurmotiv.

Den är lätt och bekväm att bära och har en justerbar rem och bärhandtag. Barnen kommer att älska att bära sin skolväska vart de än går, och de kommer att älska att kunna välja sitt favoritdjur!

Lika söt som den är bekväm

Denna skolväska i form av ett plyschdjur är mycket mjuk. Ditt barn kommer att älska att gnugga sig mot den mjuka pälsen och bära den på ryggen. Ryggsäcken är utformad med barn i åtanke, är bekväm och har tillräcklig kapacitet för att bära allt ditt barn behöver i skolan. Barnen kommer att älska att bära med sig sitt nya gosedjur överallt, till skolan, på promenader eller på resor! De kommer att bära det stolt på ryggen.
13065-31b913.jpeg
13065-c719c9.jpeg

Snygga karaktärer

Denna skolväska finns i en rad olika djurmotiv, t.ex. apa, teddybjörn och katt, alla med sina egna unika egenskaper och klara färger. Detaljerna är noggranna och realistiska, vilket gör varje modell unik och älskvärd. Skolväskan har ett rymligt huvudfack för allt ditt barn behöver för skolan, samt en framficka med dragkedja för småsaker. De justerbara axelremmarna gör väskan bekväm att bära och anpassar sig efter ditt barns kroppsform.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.