Beige, rött och svart barnparaply med björnhuvudhandtag på grå matta
Barnparaply med handtag av björnhuvud
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Barnparaply med handtag av björnhuvud

624,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barn kommer att älska det här söta paraplyet direkt! Du kan inte låta bli att älska den färgglada designen med massor av björntryck. Om detta djur är din pojkes eller flickas favorit kommer detta paraply att bli en fantastisk present. Dessutom har det ett handtag i form av ett björnhuvud som ditt barn kommer att älska att hålla i.

Detta barnparaply med handtag i form av ett björnhuvud är perfekt för regniga dagar! Det är tillverkat av högkvalitativ polyester och öppnas och stängs automatiskt. Handtaget i form av ett björnhuvud är perfekt för små händer och gör paraplyet unikt och roligt.

Automatiskt hopfällbart paraply

Den hopfällbara designen på detta barnparaply gör det enkelt att transportera. Det kan enkelt förvaras i en väska. Paraplyet är automatiskt, vilket gör det enkelt för barn att hantera. Paraplyet är tillverkat av material av högsta kvalitet för att garantera hållbarhet och väderbeständighet. Duken är vattentät och vindtät, så ditt barn håller sig torrt även i de kraftigaste regnskurarna.
12985-00889e.jpeg

Ett roligt paraply för barn

Den är särskilt utformad för barn och har ett handtag i form av ett björnhuvud för ett bekvämt och säkert grepp. Detta originella, lekfulla handtag gör att ditt barn känner sig ledsagat och skyddat i dåligt väder. Det präglade björnhuvudet på paraplyets handtag är bedårande och kommer säkert att glädja alla barn. Det är utformat för att vara ergonomiskt och bekvämt att hålla i, även för små händer. Paraplyets ljusa, glada färger gör alla regniga dagar lite roligare.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.