Mini pocketparaply för barn med vit kanin på ett svart paraply på ett träbord
Mini-paraply med ficka för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mini-paraply med ficka för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett paraply för barn som är lätt att bära med sig? Välj vårt minipocketparaply med ett sött tryck av tecknade djur. Det kommer att fånga ditt barns uppmärksamhet. Men framför allt kommer de att älska att bära med sig det överallt för att skydda sig mot sol och regn. Tack vare sitt miniformat kan paraplyet enkelt förvaras i en ficka eller väska.

Mini pocketparaplyet för barn är ett kompakt, lätt paraply som enkelt kan stoppas i en ryggsäck eller ficka. Det är perfekt för barn som gillar att leka utomhus, eftersom det håller dem torra även när det regnar. Paraplyet är tillverkat av slitstark polyester och har en glasfiberram för extra styrka. Det har också en tryckknapp för att enkelt öppna och stänga paraplyet.

Ett lättanvänt paraply för barn

Det här minifickparaplyet blir enkelt för ditt barn att använda när det behövs. Det fälls upp och stängs med bara några enkla rörelser. Med sin kompakta storlek får det enkelt plats i en ryggsäck eller jackficka och håller barnen torra under alla omständigheter. Det är lätt att bära med sig och förvara, vilket gör det perfekt för skolutflykter, resor eller bara för att alltid ha ett paraply till hands. De robusta glasfiberribborna ser till att paraplyet hålls på plats. Handtaget är tillverkat av mjuk plast, vilket gör det bekvämt att hålla i.
12965-709ce0.jpeg
12965-dffafa.jpeg

Ett mjukt tryck

Det här paraplyet är speciellt utformat för barn med sina mjuka färger och roliga mönster. Motiven är enkla och mycket mjuka för barn. Det kommer garanterat att lysa upp alla regniga dagar. Det är också lätt och enkelt att hantera, vilket gör det perfekt för små händer. Det är tillverkat av högkvalitativa material som garanterar optimal hållbarhet och vattentålighet. Detta miniparaply för barn är ett praktiskt, roligt och slitstarkt tillbehör som håller barnen torra under regniga dagar.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.