12948-9229a3.jpeg
Totoro hopfällbart paraply för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Totoro hopfällbart paraply för barn

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att titta på den tecknade filmen My Neighbour Totoro? Då kommer han eller hon att älska detta söta paraply med ett Totoro-tryck. Det är färgglatt och sött! Din pojke eller flicka kommer att älska att ha det på sig när det regnar. Allt du behöver göra är att välja rätt färg, eftersom detta barnparaply finns i fyra olika färger.

Det hopfällbara Totoro-paraplyet för barn är perfekt för regniga dagar! Det är tillverkat av polyester och öppnas och stängs automatiskt. Paraplyet är hopfällbart, vilket gör det lätt att bära med sig. Det är också lätt och väderbeständigt. Totoro-designen är bedårande och kommer att få alla barn att le!

Ett lätt, hopfällbart, automatiskt paraply

Att fälla upp eller stänga detta barnparaply är inga problem för din pojke eller flicka. Det har ett helautomatiskt kontrollsystem som gör det enkelt att använda. Det är lätt och kompakt, vilket gör det enkelt att bära i en ryggsäck eller skolväska när det är hopfällt. Dessutom är den lätt att fälla ihop så att den får plats i ett litet utrymme. Så barnen kan ta med sig den vart de än går utan att den är i vägen. Den är tillverkad av högkvalitativ polyester, vilket gör den vattentät och väderbeständig.
12948-16b23e.jpeg

En charmig accessoar

Detta hopfällbara Totoro-paraply för barn är ett måste för regniga dagar. Paraplyet är utformat för barn och har en bedårande design med den ikoniska Totoro-figuren. Barnen kommer att älska paraplyets lekfulla, färgglada utseende, som håller dem torra och underhållna på samma gång. Med sin höga kvalitet och söta design kommer paraplyet att bli en trogen följeslagare för barnen under regniga dagar. Det finns i en rad mjuka färger.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.