12936-3e38f4.jpeg
Mini transparent paraply för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mini transparent paraply för barn

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

När det regnar är det viktigt att ha ett paraply för att undvika att bli blöt. Om du letar efter ett paraply till ditt barn kan du välja det här genomskinliga miniparaplyet. Det är väldigt lätt. Ditt barn kommer att kunna bära det utan minsta bekymmer. Dessutom innebär den transparenta designen att de har fri sikt över vägen och eventuella hinder.

Det transparenta miniparaplyet för barn är perfekt för regniga dagar. Det är lätt och kompakt, vilket gör det enkelt att bära med sig. Paraplyet är tillverkat av högkvalitativ polyester, vilket gör det riv- och vattentåligt. Det har också ett mjukt plasthandtag som gör det bekvämt att hålla i.

Lätt att använda

Ge ditt barn ett paraply med en enkel mekanism som de kommer att kunna hantera utan minsta problem. Förutom sin charm och lätthet är detta transparenta paraply också bra för sin användarvänlighet. Tryck bara på knappen för att öppna och dra i handtaget för att stänga. Denna funktion är mycket praktisk för barn, som kan använda paraplyet utan problem. Det ergonomiska handtaget ger också ett bekvämt grepp för små händer.
12936-3e38f4.jpeg

Ett starkt paraply

Det transparenta miniparaplyet för barn är ett oumbärligt tillbehör för regniga dagar. Med sin kompakta storlek är det lätt att bära med sig och perfekt för små barn. Dess transparens gör att små barn kan se igenom det och inte känner sig instängda under paraplyet. Tillverkat av högkvalitativa material är det också starkt och hållbart. Det har en solid struktur som ger ett effektivt skydd mot regn och vind. Det ger ett effektivt skydd mot regn och vind, samtidigt som det är en rolig upplevelse för barnen.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.