Transparent paraply med tecknade motiv för barn, färgat mot en vit vägg på ett grått golv
Transparent tecknat paraply för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Transparent tecknat paraply för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Behöver ditt barn ett nytt paraply? Den här modellen kommer garanterat att falla i smaken! Detta genomskinliga paraply är sött och mysigt med sina färgglada tecknade motiv. Att bära det i sol eller regn kommer att ge glädje och gott humör till din pojke eller flicka. Detta barnparaply finns i fyra olika färger.

Paraplyet är tillverkat av högkvalitativ polyester och har en robust metallram. Det är lätt och enkelt att bära, vilket gör det perfekt för barn. Paraplyet har en tryckknapp för enkel öppning och stängning. Paraplyet har också en dragsko för att hålla det stängt när det inte används.

Paraply med halvautomatisk styrning

Detta färgglada plastparaply har utformats med barn i åtanke. Det är mycket lätt och enkelt att hantera. Tack vare den halvautomatiska kontrollen kommer ditt barn inte att ha några problem med att fälla upp eller stänga det. Paraplyet levereras också med en liten visselpipa för att roa din pojke eller flicka. Paraplyet är tillverkat av högkvalitativ transparent PVC, så att barnen kan se igenom det och ändå vara skyddade mot regn. Handtaget är ergonomiskt och halkfritt, vilket gör det bekvämt och säkert för små händer att hålla i.
12922-8bb925.jpeg

Roliga mönster

Det transparenta tecknade paraplyet för barn är ett oumbärligt tillbehör för regniga dagar. Det är särskilt utformat för barn och har en rolig, färgglad design som säkert kommer att glädja de små. Det tecknade motivet är roligt och kommer att lysa upp grå, regniga dagar. Figurerna är avbildade i klara, livfulla färger, vilket gör paraplyet ännu mer tilltalande för barn. Paraplyets struktur är stark och robust, med åtta metallribbor som säkerställer stabilitet även i blåsiga förhållanden.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.