12739-093414.jpeg
Ridhjälm i plast för barn
1136,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ridhjälm i plast för barn

1136,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Att rida på en häst är alltid roligt. Men om du vill rida säkert får du aldrig glömma att använda hjälm. Om du letar efter en till ditt barn är den här ridhjälmen i plast perfekt. Den är enkel, söt och har en ganska modern design. Om ditt barn älskar att rida kommer det att älska den här hjälmen.

Denna ridhjälm i plast för barn är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och slitstark. Den är lätt och bekväm att bära, vilket gör den idealisk för barn. Hjälmen har också ett justerbart hakband och ett justerbart pannband som ger perfekt passform. Med den här hjälmen är du skyddad mot alla tänkbara fall, så missa inte det!

En robust hjälm med bra andningsförmåga

Den ventilerande designen på denna barnhjälm garanterar utmärkt bärkomfort. Hjälmen är tillverkad av ABS-plast och är därför lätt men ändå mycket stark. Hjälmen är tillverkad av slitstark plast, med ett slagtåligt ytterskal och ett mjukt, bekvämt innerfoder. Den är lätt och bekväm att bära och har ett justerbart band för perfekt passform. Med sin ergonomiska design och justerbara hakrem anpassar sig hjälmen perfekt till barnets kroppsbyggnad och ger maximal säkerhet under ridaktiviteter.
12739-2bd170.jpeg

Attraktiv, funktionell utrustning

Ridhjälmen i plast för barn är en viktig del av skyddsutrustningen för unga ryttare. Hjälmen är särskilt utformad för barn och ger optimalt skydd för huvud och skalle under ridaktiviteter. Ridhjälmen i plast för barn har också ett effektivt ventilationssystem som gör att luften kan cirkulera fritt inuti hjälmen, vilket förhindrar att värme och svett byggs upp. Hjälmen finns i en mängd ljusa, attraktiva färger och är inte bara funktionell utan också estetiskt tilltalande, vilket säkert kommer att tilltala barn.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.