12729-37c824.jpeg
Ridhjälm i sammet för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ridhjälm i sammet för barn

534,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ridning en av ditt barns favoritsysselsättningar? Om du vill ge ditt barn en liten present kan du välja den här fina ridhjälmen i sammet. Denna sammetshjälm är elegant och stilren. Ditt barn kommer att se söt ut i den. Den är justerbar och andas, vilket gör den bekväm och behaglig att bära.

Ridhjälmen i velour för barn är en lätt och bekväm skyddshjälm som ger optimalt skydd för unga ryttare. Hjälmen är tillverkad av mjuk, följsam velour, vilket gör den mycket bekväm att bära, även under långa timmar.

Hjälmens skal är tillverkat av slagtålig polykarbonat, vilket gör den extremt slitstark. Hjälmen har också ett effektivt ventilationssystem som håller huvudet svalt och torrt under träningen. Justerbara remmar ser till att hjälmen sitter perfekt. Denna ridhjälm i velour för barn är ett utmärkt val för unga ryttare som letar efter en lätt och bekväm säkerhetshjälm.

En slitstark skyddshjälm

Ditt barns huvud kommer inte att skadas om han faller ur denna ridhjälm. Dess struktur är förstärkt med superstark ABS-plast. Dessutom har den en skumgjutning med hög densitet. Denna ridhjälm är tillverkad av mjuk och följsam velour och har utformats för att ge maximal komfort och skydd. Den har ett justerbart band och avtagbar innervaddering för perfekt passform. Hjälmen har också ett avtagbart hakband för extra skydd.
12729-fb671d.jpeg
12729-3fac05.jpeg

Säker utrustning

Hjälmen är speciellt utformad för barn och ger optimalt skydd samtidigt som den är bekväm att bära. Hjälmen är utrustad med ett ventilationssystem som ger optimal luftcirkulation för att förhindra överhettning under träning. Säkerheten står i centrum för utformningen av denna ridhjälm för barn. Den uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna för huvudskydd och är godkänd för ridning. Den är därför idealisk för både nybörjare och erfarna ryttare.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.