12706-71a2b0.jpeg
Tecknad säkerhetsmössa för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Tecknad säkerhetsmössa för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn en hängiven ryttare? För att se till att de inte skadar sig om de ramlar av, ge dem denna söta tecknade säkerhetsmössa. Den är söt med sin attraktiva färg och tecknade tryck. Oavsett om ditt barn är en pojke eller flicka kommer den här hjälmen att falla i god jord. Allt du behöver göra är att välja rätt färg.

Denna skyddshjälm är tillverkad av polyester och bomull och är mjuk att ta på och bekväm att bära. Den är lätt och andas, vilket gör den perfekt för varma sommardagar. Den tecknade designen är rolig och tilltalande för barn, så de kommer att älska att bära den.

Skyddshatten är ett bra sätt att skydda barnens ögon från solens skadliga UV-strålar. Den är också perfekt för utomhusaktiviteter som trädgårdsarbete, vandring eller cykling.

En justerbar ridhjälm

Denna ridhjälm för barn är justerbar. Den har ett band som gör att du kan justera storleken så att den passar ditt barns huvud. Denna skyddshjälm är tillverkad av mjukt, bekvämt polyestertyg med ett flexibelt plastvisir. Den har också ett justerbart svettband baktill som gör att kepsen sitter perfekt på ditt barns huvud. Det är en viktig del av utrustningen för barn som är aktiva eller leker utomhus.
12706-dc3bd3.jpeg
12706-7fe1f5.jpeg

Säkerhet och stil!

Barnens tecknade säkerhetsmössa är en praktisk och rolig accessoar som ger ditt barn ett unikt och originellt sätt att skydda sitt huvud. Denna keps har utformats speciellt för barn, med en storlek som är anpassad till deras kroppsform och ett lätt och bekvämt material som inte begränsar deras rörelser. Det tecknade motivet ger en lekfull, färgglad touch till denna säkerhetsmössa, vilket gör den ännu mer tilltalande för barn. Ditt barns favoritkaraktärer finns med på kepsen, så de kommer att vilja bära den med stolthet när de är ute och går.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.