Heltäckande motorcykelhjälm med visir. Den ger ett optimalt skydd för barnets huvud. Hjälmen har små motiv, t.ex. en hundtass eller en smiley.
Integrerad skyddshjälm för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Integrerad skyddshjälm för barn

886,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Har du en liten motorcyklist i huset? Utrusta honom med denna heltäckande motorcykelhjälm för nästa motorcykelutflykt. Han kommer att vara helt säker inuti. Denna ABS-hjälm är tuff. Den går inte sönder så lätt. Dessutom har den här barnhjälmen ett visir som skyddar ögonen från vinden.

Denna hjälm är tillverkad av polykarbonat och ger ett komplett skydd för huvud, ansikte och öron. Den har ett justerbart hakband och ett justerbart pannband för perfekt passform. Hjälmen är lätt och bekväm att bära, vilket gör den idealisk för barn. Den har ett effektivt ventilationssystem för bättre luftcirkulation. Hjälmen uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna.

Lätt och bekväm

Denna motorcykelhjälm för barn väger ca 600 gram. Det är en ganska lätt hjälm, så det finns ingen risk att den tynger ner ditt barns huvud. Låt ditt barn njuta av den här hjälmens komfort och praktiska egenskaper! Hjälmen har ett ventilationssystem som gör att luften kan cirkulera fritt genom ventilationsöppningarna, vilket hjälper till att hålla ditt barns huvud svalt och torrt under intensiv fysisk aktivitet. Det lättanvända fästsystemet ser till att hjälmen sitter perfekt på barnets huvud
12679-b61e71.jpeg
12679-7d90f2.jpeg

Viktig skyddsutrustning

Den heltäckande barnhjälmen är en viktig skyddsutrustning för unga cyklister, skejtare och skateboardåkare. Hjälmen är särskilt utformad för att passa barnhuvuden och ger ett komplett skydd för huvud, ansikte och nacke. Hjälmen är tillverkad av högkvalitativa material och är stötsäker, vilket ger ett effektivt skydd för ditt barns huvud i händelse av fall eller olycka. Ytterskalet är tillverkat av polykarbonat, ett starkt och lätt material, medan innerfodret är tillverkat av EPS-skum, som absorberar stötar och minskar kraften i stöten.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.