Flash McQueen skolväska för barn röd,b blå och svart
Flash McQueen skolväska för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Flash McQueen skolväska för barn

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett fan av Flash McQueen? Ge dem denna söta Flash McQueen-skolväska för barn. Det är en originell, färgglad ryggsäck som de säkert kommer att älska. Han kommer att älska den tecknade bilens form. Denna skolväska finns i tre färger och passar barn mellan 2 och 5 år.

Flash McQueen-skolväskan är en ryggsäck för barn mellan 3 och 6 år. Den är tillverkad av 100% polyester och är helfodrad. Skolväskan har en framficka med dragkedja, en innerficka med dragkedja, en justerbar axelrem och ett bärhandtag.

Praktisk och stor kapacitet

Denna Flash McQueen-skolväska för barn har ett rymligt innerfack. Ditt barns snacks, leksaker och skolmaterial får enkelt plats i väskan. Den har en huvudficka med dragkedja, en mindre framficka och två sidofickor som är perfekta för flaskor. Dessutom har den breda, justerbara axelremmar som gör den praktisk och bekväm att bära, samt ett handtag för att bära den för hand.
13087-211b1d.jpeg
13087-15408d.jpeg

En design för bilfantaster

Väskans design är inspirerad av Flash McQueens racerbil, med en klarröd färg och svarta flammor på framsidan. Flash McQueen-logotypen finns också på väskans framsida, vilket gör den till en autentisk och igenkännbar produkt. När väskan läggs platt ser den dessutom ut som en bil! Precis vad som behövs för små tecknade fans! Med sin unika design och sina klara färger kommer den säkert att bli ett favoritobjekt för alla små Flash McQueen-fans.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.