Hello Kitty-skolväska för flickor i rosa med Hello Kitty på framsidan i vitt och blått
Hello Kitty-skolväska för flickor
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Hello Kitty-skolväska för flickor

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter den perfekta ryggsäcken till din lilla flickas första skoldag? Vår magnifika Hello Kitty-skolväska för flickor är precis vad du behöver!

Med sitt Hello Kitty-motiv i 3D och den lilla rosetten på väskans baksida kommer den säkert att göra din lilla flickas år ännu sötare.

Hello Kitty-skolväskan för flickor är perfekt för små flickor som älskar katter. Den är tillverkad i mjukt tyg och är mycket lätt, vilket gör den bekväm att bära. Skolväskan har även dragkedja och ett rymligt innerfack för förvaring av skolmaterial. Små flickor kommer att älska att bära med sig den här söta skolväskan överallt.

En söt och praktisk skolväska

Denna Hello Kitty-skolväska ger inte bara din lilla flicka enastående stil och kommer att göra henne avundsjuk på lekplatsen, den är också extremt praktisk! Med en söt och färgglad Hello Kitty-design i 3D har denna skolväska också 3 ytterfickor, 2 nät på varje sida och ett innerfack. Så du kommer att vara perfekt organiserad under hela året! Den är tillverkad av ett tyg som andas, är bekvämt och slitstarkt och är den perfekta ryggsäcken för din lilla flicka året runt.

En oumbärlig accessoar för alla små flickor

Hello Kitty-skolväskan för flickor är ett viktigt tillbehör för alla små flickor som älskar den berömda kattfiguren. Denna skolväska är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och motståndskraft mot stötar och repor. Skolväskans design är helt bedårande, med en bild av Hello Kitty på framsidan av väskan. Den pastellrosa färgen är också mycket tilltalande för unga flickor och ger en touch av mjukhet och femininitet till deras look. Skolväskan har ett stort huvudfack som är perfekt för förvaring av böcker, anteckningsböcker och skolmaterial.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.