Cars Flash McQueen-ryggsäck i rött och blått med motiv på framsidan
Cars Flash McQueen ryggsäck
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Cars Flash McQueen ryggsäck

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett fan av Flash McQueen från den berömda tecknade serien Bilar? I så fall ska du ge dem denna magnifika Cars Flash McQueen-ryggsäck att ta med sig tillbaka till skolan!

Ryggsäcken är tillverkad i ett mjukt tyg som andas och är bekväm att bära, och de justerbara, vadderade remmarna avlastar ditt barns axlar.

Cars Flash McQueen-ryggsäcken är en högkvalitativ väska med unik design. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket slitstark. Cars Flash McQueen-ryggsäcken är mycket bekväm att bära och mycket lätt. Den är också lätt att rengöra och underhålla.

Den perfekta ryggsäcken för skolstarten!

Älskar ditt barn äventyren med Flash McQueen och hans vänner? Då är det ingen tvekan om att han kommer att älska sin nya Cars-ryggsäck ännu mer! Dess klara färger och motiv baserade på den berömda tecknade serien Cars kommer inte att gå obemärkt förbi och alla på lekplatsen kommer att avundas den… Med gott om förvaringsutrymme och flera fack kommer ditt barn att kunna organisera sitt skolarbete perfekt. Denna ryggsäck är tillverkad av ett vattentätt, ultraresistent material och kommer att stå emot tidens tand! Cars Flash McQueen-ryggsäcken är en högkvalitativ ryggsäck med stor förvaringskapacitet. Den är tillverkad av slitstarkt tyg och har justerbara axelremmar för optimal komfort. Cars Flash McQueen-ryggsäcken är perfekt för barn som älskar bilar och äventyr.
Cars Flash McQueen-ryggsäck i rött och blått med motiv på framsidan
Cars Flash McQueen-ryggsäck i rött och blått med motiv på framsidan

En praktisk och rolig modeaccessoar

Cars Flash McQueen-ryggsäcken är en praktisk och rolig modeaccessoar för barn som älskar bilar och Disneyhjältar. Ryggsäcken är tillverkad av tålig, slitstark polyester, vilket gör den perfekt för vardagsbruk i skolan, på utflykter eller på resor. Ryggsäckens design är inspirerad av Flash McQueen, den ikoniska röda racerbilen från Cars-serien. Ryggsäcken har en präglad bild av Flash McQueen på framsidan, med ljusa, färgglada detaljer som ger en dynamisk och livlig touch till designen.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.