Elsa och Anna Snow Queen-ryggsäck i rosa med design på framsidan
Elsa och Anna Snow Queen-ryggsäck
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Elsa och Anna Snow Queen-ryggsäck

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din lilla flicka Anna och Elsa från den berömda tecknade serien Snödrottningen? Då kommer hon att älska sin nya Snow Queen-ryggsäck ännu mer!

Den är lätt, bekväm att bära och pryds av hennes två favorithjältinnor – den perfekta ryggsäcken för din lilla flicka!

Elsa och Anna Snow Queen-ryggsäcken är perfekt för små prinsessor som älskar sagor! Den här fantastiska väskan har två små fickor på framsidan, perfekta för små skatter, och ett stort huvudfack som rymmer allt som din lilla prinsessa behöver för en hel dag av äventyr! Axelremmarna är justerbara för att passa ditt barns storlek, och väskan har också ett praktiskt bärhandtag.

Ryggsäcken som din dotter kommer att älska!

Om din lilla flicka gillar Snödrottningens fantastiska värld kommer hon att få stjärnor i ögonen när hon ser sin nya Snödrottning-väska och kan knappt bärga sig tills det är dags för skolstart att inviga den! Ryggsäcken är tillverkad i ett mjukt tyg som andas och är bekväm att bära, och de vadderade, justerbara remmarna avlastar axlarna. Med sin stora förvaringskapacitet får hon enkelt plats med alla sina skolprylar, så att hon är perfekt organiserad under hela året.
Elsa och Anna Snow Queen-ryggsäck i rosa med design på framsidan
52222-70dc0c.jpeg

Ett måste för alla små barn

Snow Queen Elsa och Anna-ryggsäcken är ett måste för alla små flickor som gillar den berömda tecknade serien. Ryggsäcken har en vacker design som garanterat kommer att tilltala barn, med färgglada bilder av Elsa och Anna på framsidan av väskan. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och hållbar, vilket gör den till ett perfekt val för vardagsbruk. De vadderade, justerbara axelremmarna gör den bekväm och lätt att bära, medan det övre handtaget gör ryggsäcken lätt att bära när den inte bärs på ryggen.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.