Snow Queen-ryggsäck med färgade paljetter för flickor på en vit kappa med en bild och en dagbok
Snow Queen-ryggsäck med glitter för flickor
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Snow Queen-ryggsäck med glitter för flickor

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din lilla flicka Snödrottningen? Ge henne då denna magnifika Snow Queen-ryggsäck för att ta henne tillbaka till skolan hela året!

Denna lilla prinsessväska med paljetter och en söt liten rosett på baksidan kommer att göra din lilla flicka ännu sötare än hon redan är!

Denna magnifika ryggsäck i tyg är utsmyckad med glittriga snödrottningmotiv. Väskan har ett rymligt huvudfack med dragkedja, en ficka med dragkedja framtill och plats för småsaker inuti. Justerbara axelremmar ger optimal komfort.

En riktig prinsessväska för skolstarten!

Vad kan vara bättre än att få sällskap av sin favorithjältinna på skolavslutningsdagen? Din lilla flicka kommer att bli överlycklig när hon ser sin nya väska och kan knappt vänta på att få bära den och inviga den på skolavslutningsdagen! Den här Snow Queen-ryggsäcken är lätt, bekväm att bära och med stor kapacitet och många fack är den perfekt för att följa med din lilla flicka under hela skolåret. Denna glittriga Snow Queen-ryggsäck för flickor är den perfekta skolväskan för flickor som älskar Snödrottningen. Väskan är tillverkad av högkvalitativt polyestertyg och är mycket lätt, vilket gör den enkel att bära. Den har en stor framficka med dragkedja och en liten sidoficka med dragkedja. Axelremmarna är justerbara och det finns ett bärhandtag på väskans ovansida. Väskan är dekorerad med paljetter och försluts med dragkedja.

Ett måste för alla små fans

Snow Queen glitterryggsäck för flickor är ett måste för alla små fans av den berömda prinsessan Elsa. Ryggsäcken är designad med stor känsla för detaljer och prydd med vackra paljetter som gnistrar i ljuset. Ryggsäckens design är inspirerad av karaktären Elsa, med blå och vita toner som påminner om den isiga världen i filmen. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och motståndskraft mot slitage. Den har ett stort huvudfack med gott om plats för alla ditt barns saker, inklusive böcker, snacks och favoritleksaker.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.